Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' olması nedeniyle basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Aktaşlar Restoran'da verilen akşam yemeğine Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Okur, Ergun Alaybeyoğlu, Özer Karadağ, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Çakmak, Ordu İl merkezinde faaliyette bulunan gazete, dergi, radyo ve televizyonların sahipleri ile çalışanları katıldı.
Başkan Torun, yemekte yaptığı konuşmada, "Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. İçinde bulunduğumuz süreç gerçekten zorlu bir süreç . Her geçen gün zorlu süreci birlikte yaşıyoruz. Çok zor bir görev yapıyorsunuz. Yağmurda, çamurda, karda, her türlü koşullara rağmen görev yapıyorsunuz. Böyle bir görev özverisiz olmaz. Ben gösterdiğiniz özveri içinde tüm Ordulular adına teşekkür ediyorum. Hepinizin bu gününü kutluyorum" diye konuştu.
(RCP-SLH)

10.01.2013 20:29:35 TSI

Editör: Wan Haber