Altındağ'da uyguladığı değişim yönetimi ve başarılı projeleriyle pek çok kişi ve kuruma ilham veren ve örnek alınan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Kalkınma Bakanlığı'nda göreve yeni başlayan uzman yardımcılarıyla buluştu.
Altındağ Belediyesi Meclis Salonu'nda, 80 uzman yardımcısını ağırlayan Başkan Tiryaki, mesleki tecrübelerini gençlerle paylaştı ve onlara altın değerinde öğütler verdi.
"1990 yılında ben de sizler gibi göreve yeni başlamış, genç ve hevesli bir memurdum" diyen Tiryaki, adım adım nasıl yollardan geçtiğini anlattı, memlekete hizmet etmenin çok önemli ve kutsal bir görev olduğunu vurguladı ve gençlere meslek heyecanının hiç kaybetmemeleri tavsiyesinde bulundu.
Gençlere, "mutlaka kendinizi geliştirin" diyen Başkan Tiryaki, "sıradan olmayın" öğüdünde bulundu ve gençlere sanatla, sporla, edebiyatla ilgilenmelerini tavsiye etti.
Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ'da uyguladığı değişim yönetimi modelini, kentsel dönüşüm çalışmalarını, Altındağ genelinde uyguladıkları kültürel ve sosyal çalışmaları da yeni uzman yardımcılarıyla paylaştı. Başkan Tiryaki'nin slayt ve fotoğraflar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumu ilgiyle izleyen gençler, Başkan Tiryaki'yi tebrik ettiler ve başarılarının devamını dilediler. Başkan Tiryaki, sunumun sonunda gençlerin sorularına da cevap verdi.
(BK-ÖK-Y)

16.01.2013 14:03:38 TSI

Editör: Wan Haber