Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçenin çehresini değiştirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle toplantılarına da devam ediyor.
Altındağ'da gerçekleştirilen yeniden yapılanma çalışmaları için yeni alanlar belirleyen Başkan Tiryaki'nin misafirleri, Önder ve Hacılar mahallelerinin sakinleri oldu. Muhtarlarla birlikte vatandaşları, Meclis Salonu'nda ağırlayan Başkan Tiryaki, mahallelerinde gerçekleştirilecek yeniden yapılanma çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. "Altındağ'da göreve geldiğimizde bir yılda verilen inşaat ruhsatı sayısı 70 iken, bugün 700 ruhsat veren bir belediye olduk. Bu demek oluyor ki, Altındağ'da yılda 15 bin yeni konut yapılıyor. Altındağ hızla değişiyor. Sizler de artık çocuklarınız daha iyi şartlarda yetişsin, daha modern bir hayat sürelim istiyorsanız, bu değişime ayak uydurmak zorundasınız" diyen Başkan Tiryaki, bunun ancak hak sahiplerinin rızasıyla olabileceğini vurguladı.
Bu zamana kadar yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri ise, Başkan Tiryaki'ye destek verdiklerini belirterek, en kısa sürede evlerinin yıkılmasını ve mahallelerinin değişmesini talep ettiler.
(BK-OK-Y)

08.01.2013 15:43:45 TSI

Editör: Wan Haber