AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağ'ın problemleri tamamen bitmiş değil. Ancak Altındağlıların bu problemlerin çözüleceğine olan inancı artmış durumda. " diye konuştu.
"Küçük hesaplarla tribüne oynamak yerine, Altındağ'ın geleceğine yönelik uzun vadeli projeler ürettik, üretmeye de devam edeceğiz." diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tiryaki, çocuklarımızın geleceğe umutla bakacakları modern bir Altındağ için gayret sarf ettiklerini dile getirdi.
"HER AY AÇILIŞ YAPSAK, BİTEN TESİSLERİ AÇMAMIZ YIL SONUNU BULUR"
"Her ay açılış yapsak, biten tesisleri açmamız yıl sonunu bulur" diyen Başkan Veysel Tiryaki, büyük paralar harcayarak açılış yapmaktansa daha mütevazi açılışlar yapmayı tercih ettiklerini, yeri geldiğinde hiç açılış yapmadan bile tesislerin hizmete girdiğini belirtti. Ulucanlar Cezaevi gibi dev bir projeyi törensiz açtıklarını ve iki yıldır müzenin ziyaretçi rekoru kırdığını söyleyen Veysel Tiryaki, önümüzdeki günlerde bu tesisler için de açılış törenleri yapmayı hedeflediklerini aktardı.
"BAZI MAHALLELER İÇİN PLANLADIĞIMIZ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ YAKINDA VATANDAŞLARA AÇIKLAYACAĞIZ"
Altındağ'ın pek çok mahallesinde hem kentsel hem sosyal bir dönüşümün sürdüğünü söyleyen Veysel Tiryaki, vatandaşı ikna ederek proje üretmeye çalıştıklarını, bazı mahallelerde ise bunun biraz zaman aldığını aktardı. Hükümetin sunduğu kentsel dönüşüm imkanlarını henüz başlatamadıkları bölgeleri bile ayağa kaldıracakları çözüm önerilerini yakında Altındağ'ın bazı mahallelerinde vatandaşlarla paylaşacaklarını belirten Tiryaki, "Kentsel dönüşümle ilgili vatandaşın kafasındaki bilgi kirliliğini düzeltmek istiyoruz" dedi.
(BC-ÖK-Y)

18.02.2013 16:03:21 TSI

Editör: Wan Haber