Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Oto Tamircileri Odası'nı ziyaret ederek, sıkıntı ve isteklerini dinledi birlikte yerinde çözümler üretildi.
Oda Başkanı Nejdet Heppekcan'ı makamında ziyaret eden Başkan Tartan'ı çok sayıda dernek üyeKONAKBEL OTO TAMİRCİLER ODASINI ZİYARET
si karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeye dostluk, birlik, beraberlik mesajları verildi.
Başkan Tartan, sokaklarda kaderine terk edilen hurda araçların toplanması konusunda çekici desteği veren İzmir Oto Tamircileri Oda Başkanı Nejdet Heppekcan ve üyelere teşekkür etti. Tartan, "Sizinle el ele verip kentteki hurda araçları kaldırdık. Şimdiye kadar 150 araç çektik. Bu sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin sorunu. Biraz olsun kenti kötü görüntüden temizledik, alanları rahatlattık. Gerek milletvekilli ve bakanlık, gerekse Belediye Başkanı olarak her zaman alın teriyle, emeğiyle geçinenlerin yanında oldum. Onlara katkı koymaya çalışıyorum. Sizlerle olmaktan, birlik beraberlik içinde olmaktan mutluyum" dedi.
Kendilerini ziyaret eden Başkan Tartan'a oda esnafı adına teşekkür eden Heppekcan, esnafı adına, ihtiyaçları doğrultusunda modern bir oda oluşturduklarını belirterek, "Mesleki kursların yanı sıra bilgisayar kursu veriyoruz. Çağın gelişen teknolojisine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Siz, örnek bir belediye başkanısınız. Çekicilerimiz Konak Belediyesi'nin emrinde. Kentin temizliği için elimizden geleni yaparız. Esnaf olarak sizinle çok iyi ilişkiler içindeyiz. Esnafın halinden anlıyorsunuz" diye konuştu.
Oto tamircileri esnafı Başkan Tartan'dan sanayi sitesi içinden geçen dere kenarlarının kontrol altına alınmasını ve sosyal etkinlik anlamında; bölgelerindeki parklara spor aletleri konmasını, spor sahası yapılmasını ve oda bünyesinde bir koro oluşturulmasını istedi. Başkan Tartan, imkan ve yetkileri dahilinde elinden geleni yapacağını belirtti.
(HK)

18.01.2013 12:05:42 TSI

Editör: Wan Haber