Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, halkın belediyeden beklentilerini kaynağından öğrenmek için başlattığı esnaf ziyaretleri kapsamında kamyoncu esnafıyla kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.
Kahvaltı, Sınırlı Sorumlu Yeşil Kaman 10 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Can Ballı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kamyoncu esnafı tarafından Sanayi Sitesi içerisinde bulunan kooperatif binasında organize edildi.
Kahvaltılı sohbet toplantısına beraberindeki MHP İlçe Başkanı Yaşar İhsan Çelebioğlu ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğurlu ile birlikte katılan Başkan Talu, şoför esnafının sıkıntısını dinledi.
Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda kendisinin de bir iş adamı olduğunu vurgulayan Başkan Talu; "Her zaman esnafın yanındayım. Kendimde esnaf olduğumdan sıkıntılarınızı biliyorum. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Artık küçük tonajlı kamyonlarla nakliye yapmak ekonomik değil. Güçlerini birleştirerek şirketleşmeniz daha yararlı olacaktır. Ben olmak yerine biz olmak Kaman'ın yararına olacaktır" dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren şoför esnafı ve kamyoncular, istek ve taleplerinin yanı sıra bu tür ziyaretlerin daha sık yapılmasını istediler.
(İA-AEK-ZB-Y)

06.02.2013 13:19:20 TSI

Editör: Wan Haber