Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekipleriyle birlikte ilçedeki lokanta, kafe, simitçi ve pastanelere ani denetim yaptı.
Üniversite Bulvarı ve Yeditepe mahallesinde bulunan lokanta, kafe, simitçi ve pastanelere ani baskın yaparak işletmeleri denetleyen Başkan Tahmazoğlu, hijyen koşullarına özen göstermeyen işletmelere müsaade etmediklerini söyledi.
Başkan Tahmazoğlu, denetim için girilen işyerlerinde işyeri temizliği ve ruhsat kontrollerinin de yapıldığını, kurallara uymayan işyerlerine yasal işlem uygulandığını ifade ederek, denetimlerde normal görülen işyeri sahiplerine de teşekkür etti.
Belediye olarak vatandaşların sağlığına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Bu nedenle zabıta ekiplerimiz 24 saat esasına göre ilçemiz genelinde denetim ve kontrolleri aralıksız bir şekilde sürdürmektedir. Bizim için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Vatandaşlarımızın sağlığını düşünmek durumundayız. Denetimlerimizin amacı ilçedeki gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin hijyen koşullarına uygun şartlarda faaliyet göstermesini sağlamaktır. Halkımızın zorunlu tüketim yapacağı gıda ürünleri ağırlıkta olmak üzere, denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam etmektedir" dedi.
(AHM-MEF-Y)

07.12.2012 15:02:29 TSI

Editör: Wan Haber