Kurum ziyaretleri yapan MHP Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Gökçek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunan Başkan Gökçek, "İl ve ilçe kongrelerimizi tamamladık. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kurum ziyaretleri yapıyoruz. Bu vesileyle Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret ettik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 43 yıllık bir siyasi hareketiz. Hareketimiz gücünü milletimizden almaktadır. Milletimizin menfaatine olan her çalışmanın yanındayız. Örnek çalışmalara imza atan Başkanımıza bizleri kabul ettiği için ayrıca çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Şahinbey ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Gökçek ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bütün partilerimizle ve sivil toplum örgütlerimizle Gaziantep'imize Şahinbey'imize ne yapılabilir noktasında diyalog halindeyiz. Amacımız hizmet noktasında en iyiyi yapmaktır. Ben tekrar MHP ilçe Başkanlığına seçilen Mustafa Gökçek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum ve ziyarete geldikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Tahmazoğlu daha sonra Başkan Mustafa Gökçek ve yönetim kurulu üyelerine Yeşilvadi 702 konut ve Çamlı konutları maketi üzerinden projeler hakkında bilgiler verdi.
(HD-ÖZ-Y)

28.12.2012 12:12:00 TSI

Editör: Wan Haber