Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Gökçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger'in de katıldığı ziyarette Başkan Tahmazoğlu, MHP İlçe Başkanı Gökçek ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. MHP Şahinbey İlçe Başkanlığı'na seçilen Mustafa Gökçek ve yeni yönetim kurulu üyelerine "Hayırlı uğurlu olsun" diyen Tahmazoğlu, şehrin gelişmesinde ortak aklın çok önemli olduğunu belirterek, "Gaziantep ve Şahinbey'in daha da güzelleşmesi ve gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu noktada bütün fikirlere açığız. Amacımız hizmet noktasında en iyiyi yapmaktır" dedi.
Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Mustafa Gökçek ise, şöyle konuştu: "İl ve ilçe kongrelerimizi yaptık. Kurum ziyaretlerimizin ardından çalışmalarımıza başladık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, şehrin çehresini değiştiren önemli projelere imza atmıştır. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kendisini ziyaretimizde bunu projeler üzerinde de gördük. MHP teşkilatı olarak, bu şehre yapılacak her güzel hizmette desteğimiz olacaktır."
(MDC-SO-Y)

08.01.2013 14:18:42 TSI

Editör: Wan Haber