Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gün boyu devam eden kar yağışının ardından, karla mücadele için gece geç saatlere kadar çalışan ekipleri ve oluşturulan kriz masası merkezini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.
Gece geç saatlere kadar yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Tahmazoğlu, 25 Aralık polis noktası ziyaretinin ardından, yolda karşılaştığı ve evine bıraktığı vatandaşın evine misafir olarak sorunlarını dinledi.
Vatandaşların memnuniyetini dile getirdiği karla mücadele çalışması hakkında bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, kar yağışının ardından ekiplerin gün boyu karla mücadele çalışması yaptığını belirterek, gece de olası bir don olayına karşı çalışmaların devam ettiğini söyledi. Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
"Kar yağışından vatandaşlarımızın olumsuz yönde etkilenmemesi için karla mücadelemiz gün boyu devam etti. Gece ise olası bir don olayına karşı ekiplerimiz tuzlama çalışmasına devam ediyor. Amacımız vatandaşımızın sabah kalktığında işe giderken sorun yaşamamasıdır."
İlçenin değişik bölgelerinde yapılan çalışmaları gezen Başkan Tahmazoğlu, gece boyunca açık olan fırın ve kahvehaneleri de ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.
(HD-SO-Y)

10.01.2013 14:51:19 TSI

Editör: Wan Haber