Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günlerde oturduğu evi yanan Ömer ve Sultan Çıtak ailesini yanan evinde ziyaret ederek, ailenin yaralarını sardı.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz'le birlikte Savcılı Mahallesinde oturan Çıtak ailesini ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, aileye sosyal markette her türlü ihtiyaçlarını karşılamaları için şefkat kart vererek, bundan sonrada her türlü yardımı yapacaklarını söyledi. Evi yanan aileyi evinde ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, "Muhtarımızın bize durumu iletmesiyle birlikte harekete geçerek, evi yanan ailemize buzdolabı ve diğer ihtiyacı olan beyaz eşyaları verdik. Bu ailemize ayrıca sosyal marketimizden faydalanması için şefkat kart verdik, ailemiz rahat bir şekilde gelip ihtiyaçlarını karşılayacaklardır. Bundan sonra Ailemizin oturduğu evin boyasını yaparak, kapı ve pencerelerinin yapılmasına yardımcı olacağız. Ailemizin çocukları askerde olduğu için asker ailelerine yaptığımız nakdi yardımı bu ailemize de yapacağız. Her ay 218 TL para ödenecektir. Böylelikle ailemizin yaralarını sarmış olacağız. Ailemize geçmiş olsun diyor, muhtarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ise, "Sosyal belediyecilik adına duyarlı davranışından dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Elektrik kontağından çıkan yangında kirada oturduğu evi yanan altı çocuklu ihtiyaç sahibi ailemizin evi yanmıştır. Başkanımıza bu konuyu ilettiğimde hemen harekete geçerek, ailemizi evinde ziyaret etti. İhtiyaç sahibi çaresiz bir durumda olan bu ailemizin ihtiyaçlarını karşılıyor. Sosyal belediyeciliği sözde değil özde gerçekleştiren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(MDC-ÖK-Y)

17.01.2013 14:51:36 TSI

Editör: Wan Haber