Aile ziyaretlerini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, daha önce Nuripazarbaşı Mahallesinde oturan ve kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılan 2'si özürlü 7 çocuğu olan Fatma Korkmaz'ı belediyenin de desteği ile yeni aldığı evinde ziyaret etti.
75. Yıl Mahallesinde ev alarak taşınan Fatma Korkmaz'la bir süre oturarak sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, sürekli aile ziyaretlerinde bulunduklarını ifade ederek, "yaptığımız ziyaretlerde vatandaşımızla sohbet ederek, herhangi bir sorun ve sıkıntı varsa bunu yerinde tespit ediyoruz ve anında çözüme kavuşturulması için çalışma başlatıyoruz. Bu ailemizi daha öncede Nuripazarbaşı Mahallesinde otururken ziyaret etmiştik. Kentsel dönüşümde evleri yıkılınca yeni bir ev alınarak buraya taşınması sağlandı" dedi.
İkisi özürlü yedi çocuğu olan Fatma Korkmaz ise, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu sürekli bizi ziyaret ediyor. Sağolsun başkanımız her zaman yanımızda bizlere her zaman destek oluyor. Kendilerinin desteği ile yeni bir ev alarak buraya taşındık" diye konuştu.
(MDC-ÖK-Y)

21.01.2013 16:16:05 TSI

Editör: Wan Haber