Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü,10-12 Ocak tarihleri arasında Denizli'de yapılacak olan Türkiye Karate Şampiyonası'nda Adana ilini temsil edecek olan 'Adana İnce Karate Spor Kulübü'ne malzeme desteğinde bulundu.
Adana İnce Karate Spor Kulübü Başkanı Refik Sıpkı ve Antrenör Elif İnce Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Kulüp Başkanı Sıpkı " Başkanımız Hüseyin Sözlü kulübümüze eşofman ve ayakkabı desteğinde bulundular. Önemli turnuva öncesi yapılan bu jestten ötürü sporcularımız ve bizler çok mutlu olduk."diye konuştu.
Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü ise, sporun her kategorisine ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, "spora ve sporcuya destek sosyal belediyeciliğin de gerekliliğidir. İnce Karate Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasında Adana'yı temsil edecek. İnanıyorum ki Adana'yı en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönerler. Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.
(MSÇ-AKL-Y)

08.01.2013 10:49:27 TSI

Editör: Wan Haber