-Antalya'nın Manavgat ilçesinde Bahçeşehir Koleji öğrencileri Hayat Bilgisi dersindeki 'Kaynaklarımız Tükeniyor, Tasarruflu Kullanalım' ünitesini, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile birlikte işledi.
Bahçeşehir Koleji 3-A ve 3-B sınıfındaki 23 öğrenci, sınıf öğretmenleri Durmuş Ali Doğan ve Mehmet Bahattin Ünsal ile birlikte Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen, küçük öğrencileri kapıda öperek karşıladıktan sonra toplantı masasında ağırladı.
Başkan Sözen öğrencilere, 'Kaynaklarımız Tükeniyor, Tasarruflu Kullanalım' ünitesi ile ilgili olarak bilgiler verdi. Su kaynaklarının doğru kullanımının önemine değinen Başkan Sözen, insan hayatının sürmesinde tüm canlıların kullandığı, hayatın vazgeçilmezi olan maddelerin tüketiminde dikkatli davranmak gerektiğini söyledi.
Belediye olarak tasarrufa önem verdiklerini belirten Başkan Sözen, "Tasarruf tüketirken çevreci olmaktır. Yaşayan diğer canlıları düşünmektir. Geleceği düşünmektir. İktisadi davranmaktır. Artırmaktır. Enerjide tasarruf, tüketimde tasarruf, zamanda tasarruf çok önemli kavramlardır. Sizlerin de tüm hayatınız boyunca tasarruflu olacağınıza inanıyorum" dedi.
(AK-SK-Y)

21.02.2013 13:25:48 TSI

Editör: Wan Haber