Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Anadolu Üniversitesi Kentsel Gelişim Kulübü tarafından düzenlenen Türk Dünyası Kültür Başkenti çalıştayında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti projesinin fırsatlarının masaya yatırıldığı çalıştayda, öğrencilerle kültür başkenti projesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştiren Başkan Sakallı, projenin Eskişehir'in geleceği için taşıdığı önemi altını çizerek vurguladı.
Konuşmasında Türk Dünyası Kültür Başkenti Projesinin Eskişehir gündeminin ilk maddesi olması gerektiğini ifade eden Başkan Sakallı, ''Bu büyük fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi için hep birlikte hareket etmemiz gerekir'' dedi.
Odunpazarı Belediyesinin 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Projesi için hazırlanacak tüm çalışmalara destek sağlamaya hazır olduğunu vurgulayan Başkan Sakallı, bu konuda farkındalık oluşturmak için Eskişehir'deki tüm sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini söyledi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın katılımıyla gerçekleşen çalıştay ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti ile ilgili proje çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen öğrenciler, bu konuda Odunpazarı Belediyesinin kendilerine büyük destek sağladığını belirttiler.
(GÖ-HÖ)

25.12.2012 18:50:09 TSI

Editör: Wan Haber