Kastamonu Dernekler Konfederasyonu 1. Olağan Üstü Genel Kuruluna katılmak için İstanbul'da bulunan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, genel kurul sonrası İstanbul Soğanlı'da kendilerine ait mülk bulunan Büyük Sekiler ve Küçük Sekiler Köyü Derneklerini ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Kazım Şahin'e Tosya Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Tekin, Onursal Başkan Celâl Özden, Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan Şen, Emekli Vali Yardımcısı ve Şenpazar Dernek Başkanı Ali Gün, Çatalzeytin Dernek Başkanı Harun Ünlü, Eğitimci İsmet Çıldır, Ankara Sekiler Dernek Başkanı ve KASDERFED Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Aytaç, duayen dernekçi Hidayet Yünsel, Hüseyin Baş ve çok sayıda Kastamonulu eşlik etti.
Başkan Kazım Şahin yaklaşık iki saat boyunca yaptığı görüşmelerde dernek yöneticileri ile birlikte fikir alışverişinde bulundu. Tosya ve köyleri ile ilgili görüşmeler yapan Başkan Şahin, derneklerin hemşerileri bir araya getirerek kaynaşma ortamını sağladığı ifade etti. Tosya ve çevresinin tanıtımı açısından da derneklerine ayrıca önemine değinen Şahin, daha sonra Tosya'ya hareket etmek için Soğanlı'dan ayrıldı.
(RY-

22.01.2013 17:18:06 TSI

Editör: Wan Haber