Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 2013 yılında da yeni projelerini kente kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.
Poyraz, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında acı ve tatlı hatıralarıyla 2012'nin geride bırakıldığını anımsatarak, yeni yıla yeni planlarla girilmesi gerektiğini belirtti. Poyraz, mesajında şu düşüncelere yer verdi:
"Kahramanmaraş Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, son yıllarda büyük projeleri bir bir hayata geçirmiştir.
Son on yıldır halkımızın bize emanet ettiği bu görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Üzerimizde kul hakkı kalmaması için büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, vatandaşlarımız ve Kahramanmaraş'ımız için yeni yeni projeleri bu kente kazandırmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Kahramanmaraş'ı bölgemizin ve ülkemizin en gelişmiş ve en modern şehirlerinden biri haline getirmeye gayret göstereceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."
(YUT-Y)

31.12.2012 14:12:24 TSI

Editör: Wan Haber