Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2013 yılında Bayburt'un yaşanabilir bir şehir olarak yoluna emin adımlarla devam edeceğini belirtti.
Başkan Hacı Ali Polat, mesajında şunları kaydetti: "Bayburt Belediyesi olarak, geride bıraktığımız 2012 yılı şehrimiz için müjdelediğimiz önemli projelerin somut olarak ortaya çıkmaya başladığı yıl olması açısından bizim için önemli bir çalışma yılı olmuştur. 2012 yılı içerisinde şekillenmeye başlayan ve kentimizin geleceğine yön verecek bu yatırımların 2013 yılı içinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olmasının heyecanını yaşıyoruz.
2013 yılı, belediyemizin üzerinde çalıştığı ve pek çoğunda önemli mesafeler kat ettiği projelerini hemşerilerimizle buluşturma yılı olacaktır. Yeni yılda da hiç kuşkusuz en önemli hareket noktamız, şimdiye kadar olduğu gibi halkımıza en iyi ve en etkin hizmetleri sunma gayreti olacaktır. Yeni yılın şehrimiz için yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği güzel bir yıl olacağına inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bayburt halkının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yepyeni yatırımlarla büyüyen, güzelleşen ve gelişen kentimizde hep birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yaşam geçirmeyi temenni ederim."
(ERZ-AT-Y)

29.12.2012 11:37:36 TSI

Editör: Wan Haber