Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, yeni yerine taşınan Sanatsal ve Kültürel Faaliyetleri Araştırma ve Geliştirme Derneği'ni (SASFAG) ziyaret etti.
Derneğin Kasaplar Hali'ndeki yeni yerinde üyeler ve sporcularla bir araya gelen Başkan Pekel, derneğin son dönemde yaptığı faaliyetler hakkında bilgi aldı. Pekel, sporcularla bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. SASFAG'ın kültürel ve sportif alanda önemli işlere imza attığını belirten Pekel, derneğin bölgede adından başarıyla söz ettirdiğini söyledi.
Pekel, "SASFAG, Bandırma'da bugüne kadar birçok faaliyette bulunan, gerçekleştirdiği çalışmalarla kendisini ispatlamış bir dernek. 2009 yılında 10 kişilik bir aile olarak başlayan bu güzel topluluk, aradan geçen 4 yılın ardından sayısız başarıya imza atarak büyüyen bir dernek haline geldi. Şu anda 150 tane pırıl pırıl gencimiz hem bedenen, hem de ruhen gelişiyor ve aynı zamanda burada sosyalleşiyor. Gençlerimiz burada enerjilerini pozitif işlere aktardıkları gibi olumsuzluklardan ve kötü alışkanlıklardan da bu sayede uzak duruyor. Bu açıdan bu tür dernek faaliyetleri gençlerimiz için çok önemli. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.
(TK-MŞ)

06.02.2013 17:20:06 TSI

Editör: Wan Haber