Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özka Lastik Fabrikası'nı ziyaret etti. Fabrika yönetimi tarafından misafir edilen Başkan Karaosmanoğlu, öğlen yemeğini işçilerle birlikte yemekhanede yedi.
Başkan Danışmanları Ömer Polat ve Gültekin Görüm'ün eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, fabrikaya girişinde Özka Lastik Yönetim Kurulu Başkanı M. Şerif Kanık, genel müdür Şerafettin Kanık, yönetim kurulu üyeleri İrfan Kanık, İsmail Kanık ve fabrika müdürü Kemal Çiftçi tarafından karşılandı.
Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak, Özka Lastik Yönetim Kurulu Başkanı Kanık ile beraberindekilerden kamyonet, minibüs, traktör lastiği üreten fabrikaya yönelik bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte yemek yedi. Çalışanlarla sıraya girerek yemeğini alan Başkan Karaosmanoğlu, işçilerle aynı masayı paylaştı.
Fabrika yönetimine kendilerini misafir etmelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Çok kıymetli Özka Lastik ailesi çalışanları'' diye seslendiği işçileri de sevgi ve saygıyla selamladığını dile getirdi. Kendi sahasında büyük başarılara imza atan bir firmada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, 510 personeli bulunan Özka Lastik'in yönetimi ve çalışanlarına başarılarının devamını diledi.
(MA-MA)

14.02.2013 12:12:36 TSI

Editör: Wan Haber