Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Konya'nın Ereğli ilçesinde, AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin konuğu oldu.
AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından Ereğli Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen, Siyaset Akademisi 13. Dönem "Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 1" eğitim programına, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Doç. Dr. Faruk Bilir, AK Parti Ereğli İlçe Yönetimi ve partililer katıldı. Deneyim ve vizyon paylaşımı konusunda katılımcılara seslenen Başkan Özhaseki, değişimin hayatın her alanında yaşandığını ifade ederek, önemli olanın bu değişimi doğru ve zamanında kavramak olduğunu söyledi. Bu sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Özhaseki, "Değişime ayak uyduramaz isek küçülür, küçülür yok oluruz" ifadesini kullandı.
"DEĞİŞİME AYAK UYDURMAK ZORUNDAYIZ"
Değişimin tarihi geçmişi olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, gelişen teknolojinin insanları yeniliğe yönelttiğini belirterek, "Aristo, Hz. Mevlana gibi insanlar da değişimden yana tavır koymuşlardır. İnsan hayatında değişim sürekli olarak kendisini hissettirmektedir. Bu değişime ayak uydurmak zorundayız. Hızlı değişim çağında olayları doğru algılamalıyız" şeklinde konuştu.
Siyaset Akademisi'nde Doç. Dr. Faruk Bilir ise "Türkiye'nin Siyasi ve Hukuk Yapısı" konusunda katılımcılara bilgi verdi.
(MA-FM-Y)

06.01.2013 15:31:41 TSI

Editör: Wan Haber