Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özçü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.
Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Gürsu Kent Konseyi Başkanı İbrahim Arslan ve üyeleri ile birlikte, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Bursa ve Gürsu'nun ihtiyaçlarıyla alakalı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Başkan Özcü, Bakan Çelik'ten Hızlı Tren Projesi kapsamında Gürsu'ya da bir istasyon yapılması, ilçeye yeni bir hastane ve engellilerin istihdamıyla ilgili destek istedi.
Heyetin taleplerini dinleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa ve Gürsu'nun gelişmesi için yürütülecek çalışmalara bugüne kadar hep destek verdiğini ve vermeye devam edeceğini belirtti.
Sivil toplum örgütlerinin, halkın meselelerinin çözümünde önemli rolü olduğunu anlatan Başkan Özcü, "Gürsu Kent Konseyi ilçe halkının meselelerinin çözümü hususunda önemli rol oynamaktadır. Gürsu'nun gelişimine katkı sağlayacak projeleri ve hemşerilerimizin beklentilerini istişare ederek, geleceğe yönelik projelerimizin şekillenmesinde Kent Konseyimizden, önemli destek almaktayız. Gürsu'nun gelişimine yönelik talep ve önerileri için Bakanımız Faruk Çelik' i ziyaret ettik. İlgi ve desteklerine teşekkür ederiz" dedi.
Kent Konseyi Başkanı İbrahim Arslan da, Gürsu'nun gelişimine yönelik çalışmalara katkı koymaya devam edeceklerini vurguladı.
(OSM-

21.12.2012 19:26:33 TSI

Editör: Wan Haber