Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 2013 yılının işsizliğin, açlığın, savaşın ve terörün olmadığı yeni bir dönem olmasını diledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan, yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Mersin halkının yeni yılını kutlayan Özcan, 2013 yılının işsizliğin, açlığın, savaşın ve terörün olmadığı yeni bir dönem; sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşlik yılı olması temennisinde bulundu. Yeni yılın yeni umutları da beraberinde getirmesini arzu ettiğini kaydeden Özcan, "Yeni yılda kavga yerine barışın, çatışma yerine uzlaşmanın, yoksulluk yerine zenginliğin, ayrılık yerine bütünleşmenin egemen olması en öncelikli dileğimdir" ifadelerini kullandı.
Mersin halkıyla yeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını bir kez daha yaşadığını vurgulayan Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yeni yılda 2013 Akdeniz Oyunları ile de Mersin'i tüm dünyaya inşallah en iyi şekilde tanıtacağız. Kentimiz için bunu çok olumlu günlerin başlayacağı bir milat olarak görüyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın Mersin halkı için yeni umutların yeşereceği bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum."
(KYM-Y)

29.12.2012 11:24:42 TSI

Editör: Wan Haber