Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Yaylabağ Mahallesi'ni ziyaretinde, belediye tarafından tadilatı tamamlanan kültür merkezinde vatandaşlarla birlikte yemek yedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Gölbaşı Belediyesi tarafından tadilat çalışmaları tamamlanan Yaylabağ Mahallesi Kültür Merkezinde vatandaşlar ile birlikte yemek yedi ve halkın sorunlarını dinledi. Gölbaşı Belediyesi tarafından ikram edilen yemeğin ardından vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Odabaşı, "Hizmet için göreve geldik. Bizler Gölbaşı'mıza ve mahallelerimize hizmet etmek için varız" dedi.
Başkan Odabaşı, köy konumundan mahalle konumuna geçen yerleşim yerlerinin ortak sorunlarını kısa sürede çözdüğünü de belirtti. Odabaşı, Yaylabağ Mahallesinin imar çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ve adaletli bir şekilde çözüme kavuşacağının müjdesini verdi.
Başkan Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi tarafından tadilatı yapılan kültür merkezi binasının da vatandaşlara hayırlı olması dileklerinde bulundu. Yaylabağ Mahallesi halkı da Başkan Odabaşı'na mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Bu arada Başkan Odabaşı, vatandaşların sorunlarını eline kalem kağıt alarak vatandaşların anlattıkları sorunları tek tek not aldı. Başkan Yakup Odabaşı, daha sonra mahallelilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
(BK-ÖZ-Y)

05.01.2013 11:19:48 TSI

Editör: Wan Haber