Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, düzenlediği halk gününde kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu belirtti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, düzenlediği halk günü toplantısında Gölbaşılı vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor. Makamında ağırladığı vatandaşlardan gelen istek ve talepleri anında değerlendiren Başkan Odabaşı, bugüne kadar kendisini makamında ziyaret eden binlerce Gölbaşılı'nın talebini dinleyerek çözüm üretti. Odabaşı, halk günleriyle ilgili olarak, "Belediye olarak karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü tüm vatandaşlarımızın derdi ve sorunu bizim derdimizdir ve bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Biz kapalı kapılar ardında değil, vatandaşlarımıza şeffaflık içinde hizmet için göreve geldik. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemek belediye başkanının en büyük görevidir" diye konuştu.
Gölbaşı'nda düzenlenen halk gününe katılan her kesimden vatandaşlar, belediye ile ilgili talep, şikayet ve önerilerini bizzat Başkan Yakup Odabaşı'na anlatma imkanı buluyor. Bu istek ve öneriler de belediye birim müdürleri tarafından not ediliyor.
(BK-CC-Y)

01.02.2013 10:08:18 TSI

Editör: Wan Haber