Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğüne atanan Erol Kavuncu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne atanan Ali Dinçer'i ziyaret etti.
İlk olarak Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençliği merkez alan yeni politikalar ürettiğini ve bu alanlarda ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.
Eğitime önem vermemek gibi bir lükse sahip olmadıklarını söyleyen Başkan Külcü, "Üniversite sayısını iki katına çıkaran hükümetimiz yurt ve sosyal imkanları da buna paralel olarak artırmaktadır. Gençlerin buralarda hem rahat etmeleri hem de hayata güçlü bir şekilde hazırlanmaları gerekmektedir." dedi.
Külcü, yurt hizmetlerinin bir otelcilik hizmeti olmadığını, üniversite ve eğitimin bir parçası olduğunu ifade ederek bu tür yerlerin sosyal faaliyetler açısından da doyurucu olması gerektiğini belirtti.
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Çorum İl Müdürü Erol Kavuncu da, Çorum Belediyesi'nin Çorum'da her kurum ve her kesime destekte öncülük yaptığını söyledi.
Külcü, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne atanan Ali Dinçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hükümetin artık sosyal devlet politikasını farklı uygulamalar ile ortaya koyduğunu dile getiren Külcü, devlet desteğine muhtaç olan çocuk, genç ve yaşlıların artık çok daha iyi ortamlarda, insan onuruna yakışır şekilde hizmet aldıklarını vurguladı.
Başkan Külcü, "Sevgi evleri, huzurevleri artık birer mutluluk evlerine dönüştü. Sosyal hizmet çalışanlarının ve çalışmalarının hizmet standartları ciddi oranda yükseltmiştir. Çorum Belediyesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne her zaman destek veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Belediyesi'nin aynı zamanda sosyal bir belediye olduğunu söyledi.
Birçok konuda belediye ile ortak çalışmalar yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Dinçer, desteklerinden dolayı Başkan Külcü'ye teşekkür etti.
Ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da hazır bulundu.
(MMY-BÖ)

20.12.2012 18:24:26 TSI

Editör: Wan Haber