Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, belediye araç parkına kazandırılan 3 yeni aracın tanıtımını yaptı. Hizmette daima ilk projelere imza attıklarını belirten Başkan Küçük, yeni aldıkları kar küreme ve tuzlama aracı ile asfaltların zarar görmeden temizleneceğini söyledi.
Toplam 550 bin TL'ye alınan biri kar küreme ve tuzlama aracı olan 3 yeni aracın tanıtımını yapan Başkan Durmuş Küçük, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Elbistan'ımıza kendi dönemimizde bu 3 adetle beraber 43. araçları kazandırmış bulunuyoruz. Kar temizleme kamyonunu 250 bin TL, diğer kamyonları da 150'şer bin TL olmak üzere bu 3 yeni aracı 550 bin TL'ye aldık. Cenab-ı Allah hayırlı uğurlu eylesin. Hizmette daima ilk projelere imza attık. Bunlardan görmüş olduğunuz birinci araç, ancak Karayolları Müdürlüğümüz gibi Türkiye çapında büyük müdürlüklerde hizmet veren, önünde kar bıçağı bulunan, arkasında ise otomatik tuz atma makinesinin olduğu kamyondur. Diğer ikisi de hizmet kamyonlarımızdan. Böylece araç sayımız 100'ü aşmış durumunda. Sevinçliyiz. Memleketimize bu sene pek kar yağmadı ama geçen yıl da çok fazla kar yağmıştı. Asfaltlarımıza zarar vermeden çalışma yapacağız, standardı gayet yüksek. Bizim anlayışımızda hizmet öncelikli, proje öncelikli yapabileceklerimiz ve yapmayı düşündüklerimiz önceliklidir. Bizim gündemimizi memleketimize, Elbistan halkımıza, Elbistan'ımızda yaşayan insanlara hizmet oluşturmaktadır. Bizim gündemimizi hizmet ve projeler oluşturmaktadır"
(OZR-Y)

24.12.2012 16:29:41 TSI

Editör: Wan Haber