Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 65 branşta 7'den 70'e Gebzelilere meslek ve hüner kazandırıldığı GESMEK'te görevli eğitimcileri kahvaltıda ağırladı.
İkinci dönem kayıtlarının tamamlandığı ve önümüzdeki hafta ders başı yapacak olan GESMEK'li kursiyerlerin eğitimlerinden sorumlu usta öğreticiler, Eskihisar Dilasa Restaurant'ta verilen kahvaltıda bir araya geldi. GESMEK yöneticilerinin yanı sıra başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran ve Orhan Sipahioğlu'nun da hazır bulunduğu kahvaltının ev sahipliğini yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve eğitim alanındaki markalaşan hizmetiyle bölgesinde örnek gösterilen GESMEK'in siz değerli hocalarına yeni dönemde başarılarının devamını diliyorum. Hemşerilerimizin kaynaştığı, yeni bilgiler öğrenirken aynı zamanda hünerlerine hüner kattığı kurslarımızla henüz tanışmamış olan vatandaşlarımızı da GESMEK ailesinin bir ferdi olmaya davet ediyoruz" dedi.
Hatıra fotoğrafı öncesinde Başkan Köşker'e GESMEK kursiyerleri tarafından özel olarak hazırlanan gümüş karkas işçiliği ürünü bir tespih hediye edildi. Toplantı, GESMEK hocaları ve Başkan Köşker'in çektirdiği hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
(İÇ-İÇ)

08.02.2013 11:55:22 TSI

Editör: Wan Haber