Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ''Ardahan altyapı olarak, mantalite olarak çağ atlamıştır.'' dedi.
Köksoy, Kür Kale Parkı Lezzet-i Kür Restaorant Cafe'de Basın Mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Köksoy, burada yaptığı açıklamada, Ardahan Belediyesi olarak Ardahan'ı hizmet konusunda hak ettiği noktaya taşıdıkların söyledi.
Başkan Köksoy şunları söyledi; ''Yapılan alt yapı ve üst yapıyla birlikte kentte göçün durma noktasına geldi. Bu bizim için tarihi bir olaydır. Gayrimenkullerdeki değerin en büyük göstergesi yapılan hizmetlerdir. Göçün durmasıdır. Bugün insanımızın evi ve arsası artık para ediyor. Artık insanımız burada kalmayı tercih ediyor. Bunlar hükümetimiz ve belediyemizin yaptığı hizmetlerle oluyor. Bundan sonra biz ne yapacağız? Kaliteye ağırlık vereceğiz.''
Başkan Köksoy, kentte yapımı tamamlanan hayvan barınağında 70 sokak köpeğinin bakım ve rehabilitasyonun yapıldığını söyledi.
Kentte önceliklerinin su ve kanalizasyon olduğunu ifade eden Köksoy, ''bunlarla ilgili gerekli her türlü çalışmamız sürüyor. Kimseyi bu alt yapı konusunda mağdur edemeyiz. Bugün belediyenin yerel kaynakları 2 milyondan 11 milyona çıktı. Yüzde 500'e varan bir artış çok önemli bir artıştır. Bu çok ciddi bir rakamdır. Bu tamamen vatandaşa hizmet olarak dönüyor'' diye konuştu.
Köksoy, her Ardahanlının bölgede üretilen ürünlere sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.
(OY-AT-Y)

04.12.2012 17:06:33 TSI

Editör: Wan Haber