Yeni Büyükşehir yasası sonrası kendi sınırlarına dahil olan ilçelerde köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşmeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kapsamda yarın Tireli ve Ödemişli muhtarlarla buluşacak.
Yarın önce Tire'de 10.00'da düzenlenecek toplantıda muhtarları dinleyecek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ardından Ödemiş'e geçecek. Ödemiş'te 12.30'da belediye binası olarak da kullanılan Kültür Merkezi'nde kapatılacak beldelerin belediye başkanları, köy muhtarları ve mahalle muhtarları ile buluşacak olan Aziz Kocaoğlu, onların istek ve sorunlarını dinleyecek. Toplantı Kültür Merkezi'nin belediye meclis toplantılarına da ev sahipliği yapan büyük tiyatro salonunda gerçekleştirilecek.

CHP'DEN MUHTARLARA BİLGİLENDİRME ZİYARETİ
Toplantı öncesi CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, bilgilendirme amacıyla Ödemiş Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Yöneticilerle birlikte Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran'la görüşen Eriş, toplantının amacı ve içeriği ile ilgili açıklamalar yaptı. Toplantının geçiş dönemi açısından büyük önem taşıdığını aktaran Eriş, toplantıya geniş katılımın beklendiğini ifade etti.
Toplantıya tüm muhtarları davet edeceklerini kaydeden Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ise, "Bu toplantı geçiş sürecinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek, özellikle köylerin eksiklerinin ivedilikle giderilmesi gibi konular açısından önem taşıyor. Muhtarlarımızın Başkan Sayın Aziz Kocaoğlu'na sorun ve isteklerini en iyi şekilde aktarmaları gerekiyor" diye konuştu.
(AG-ERG-Y)

16.01.2013 13:38:21 TSI

Editör: Wan Haber