Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde bulunan esnafları ziyaret etti.Hal girişinde esnaflar tarafından kurban kesilerek karşılanan Başkan Kocamaz okunan duanın ardından ziyaretlerini gerçekleştirdi.
İlk olarak Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneğini ziyaret eden Başkan Kocamaz, komisyoncu esnafının sorunlarını dinledi. Komisyoncular Derneği Başkanı Refik Canatan, Başkan Kocamaz'a başarılar dilerken, en büyük desteği hal camiası olarak kendilerinin vereceğini söyledi. Hal'in sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Kocamaz, ortak çalışarak bu problemleri masaya yatırıp çözüm yollarını bulacaklarını kaydetti. Hal'de esnafların yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Kocamaz, bütün Mersinlilerle birlikte Mersin'in makus talihini yeneceklerine inandıklarını söyledi.
Beklediklerinden daha fazla ilgi gördüklerini kaydeden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gördükleri yoğun ilgiden dolayı bazı kesimlerin rahatsızlık duyduğunu belirterek, kendilerine ilgi gösterenlere teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP
Esnafların çayını içen Başkan Kocamaz, Mersin'in sorunlarını iyi bildiklerini hep birlikte çözüm için mücadele edeceklerini söyledi.
Başkan Kocamaz, "2014'te tüm ülkemizde olduğu gibi Mersin'imizde de bir yerel yönetim seçimi yapılacak. Şuanda aday adayıyız. Vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Bizi tanıyanlar önceden biliyor tanımayanlara kendimizi tanıtıyoruz. Tabi en son kararı Genel Merkezimiz verecektir. Yaptığımız anketler Milliyetçi Hareket Partisinin adayı bizim ismimiz öne çıkıyor. 1 yıllık bir süre var. Herkese herkesime ulaşmanın gayretini güdüyoruz" dedi.
Partili, partisiz, her kesimde insanların Burhanettin Kocamaz etrafından birleşmeye hazır olduklarını bir kez daha gördüğünü söyleyen Başkan Kocamaz, "İnşallah Cenab-ı Allah bize nasip etmişse, alnımıza yazılmışsa 2014 Mart'ından sonra Mersin'de her şey değişecek, Mersin'in makus talihi değişecek ve Mersin barış, huzur ve kardeşlik kenti olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Mersin'de yaşayan, havasını teneffüs eden, suyunu içen, ekmeğini Mersin'den kazanan bütün insanlarımızı aynı mesafede görerek hepsini bağrımıza basacağız ve beklentilerine olabildiğince cevap vermenin gayretini güdeceğiz. Mersin'de yaşayan insanların hakkını sonuna kadar koruyacağız. Çıktığımız bu yolda şimdiden bize destek veren ve bu heyecanı bizimle paylaşan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda da Cenabı Allah'ın bize destek vermesini, yardım etmesini ve inşallah amaçladığımız noktada halis niyetimizle ipi göğüslememizi nasip etmesini niyaz ediyorum" ifadesini kullandı.
(ERY-AKL-Y)

12.02.2013 14:09:31 TSI

Editör: Wan Haber