Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Bozkurt işareti yapmakla, slogan atmakla geleceğin Büyük Milliyetçi Türkiye'sine ulaşamayız. Ülkücülerin çağın gereklerine uygun, donanımlı birer birey olması gerekiyor" dedi.
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları'na ziyarette eden Olcay Kılavuz, vakıf üyeleri gençlere seslendi. 8-9 Şubat tarihlerinde ülkü ocakları tarafından gerçekleştirilen Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı'nın ocakların eğitim çalışmalarını ve üniversitedeki ülkücü öğrencilerin nasıl bir tavırla hareket etmesi gerektiği yönünde önemli bir çalışma olduğunu söyledi. Kılavuz, "Bu çalıştay ve kurultay gençliğimizin yeniden heyecanlanması ve şahlanması noktasında bir dönüm noktası olmuştur. Ülkü Ocakları olarak gençliğimizin eğitilmesi hususunda gerekli çalışmalar yapmaktayız. Ocaklarımızın eğitim çalışmalarına özen göstererek daha iyi bir neslin yetişmesi için uğraşmaları gerekmektedir" dedi.
Üniversitedeki gençlere büyük görevler düştüğünü ifade eden Kılavuz, "Hem eğitim hayatlarında hem de üniversitelerde gösterecekleri örnek tavırlarla Ülkücü Hareketi temsil edecekler. Bu açıdan üniversitelerdeki ülküdaşlarımız kendilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Özellikle son günlerde üniversitelerde yapılan tahrik ve provokasyonlara karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu tahriklerle eğitim hayatına devam eden başarılı ülküdaşlarımızın eğitim hayatlarına sekte vurulmaya çalışılmaktadır. Bunun farkında olarak ülküdaşlarımızın bunlardan uzak tutulması hususunda gerekli önemleri almaktayız" diye konuştu.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Olcay Kılavuz daha sonra MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
(GC-SK-Y)

19.02.2013 10:54:59 TSI

Editör: Wan Haber