Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarları ile Ödemiş Kültür Merkezi sanat galerisinde bir araya geldi.
Keskin'in başkanlık ettiği toplantıya, başkan yardımcısı Şevket Akgün, Yazı İşleri Müdürü Aziz Özgen, Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, Hukuk İşleri Müdürü Şerafettin Zigoş ve mahalle muhtarları ile basın mensupları katıldı.
Başkan Keskin yaptığı konuşmada, "Yeni bir döneme daha girdik. 2013 yılından itibaren bir ile bir buçuk yıl içerisinde yapılacak neler var bunları değerlendireceğiz. Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki Ödemiş Kültür Merkezi ile çok güzel bir hizmet binasına kavuştu. Ödemiş'te gösteri merkezi, tiyatro, sosyal projelerin yer alacağı modern sergi alanları ile Ödemiş ve civarındaki belde ve köylerimizin de toplantı amaçlı kullanacakları salonlarımızla güzel bir eseri Ödemiş'e kazandırdık" dedi.
Çalışmalarla ilgili el kitapçıkları hazırladıklarını belirten Keskin, şöyle devam etti: "Çalışmalarımızı yeni belediye hizmet binası yapılıncaya kadar burada sürdürmek istiyoruz. Göreve geldiğimizden bugüne kadar 60 projeye imza atarak hayata geçirdik. Önümüzdeki yeni dönemde de yapılacak 10 proje daha var. Sizlerle bir araya gelmemizin amacı, yapılanları değerlendirmek, Eksikleri sizlerin gözüyle görmek olacaktır. Biz daha önce dediğimiz gibi, Çalışmalarımızı kenar mahallelerden başlayarak ilçe merkezimize doğru ilerlemek istiyoruz ve bunda da yol aldık. İlçe merkezimizde zaten gerekli olan çalışmalar yapılmış ve yapılmakta idi. Bu doğrultuda çalışmalara devam edeceğiz."
Konuşmaların ardından Başkan Keskin, muhtarlar ve basın mensupları ile birlikte yeni Kültür Merkezi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kültür Merkezi'ndeki incelemelerin ardından Keskin, muhtarlara gerçekleştirilen belediyenin projelerini de gezdirdi. Önce yeni düğün ve nikah sarayı kompleksini gezen heyet, daha sonra yeni otogar inşaatını ziyaret etti. Saraçoğlu Toplu Konutları ile Müftüler Sokak'ta da yapılan incelemelerde Başkan Keskin, projeler hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.
(AG-ERG-Y)

05.01.2013 08:32:43 TSI

Editör: Wan Haber