'Resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Afyonkarahisar'ın Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin, beraat etti.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'ın Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin ve Muhasebe Müdürü Süleyman Işık hakkında 'Resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında karar açıklanırken; tutuksuz yargılanan Başkan Selahattin Keskin ve Muhasebe Müdürü Süleyman Işık hakkında berat kararı verildiği bildirildi.
Kararın ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Keskin, bu güne kadar kendisi hakkımda olmadık iddiaların ortaya atıldığını kaydederek şöyle konuştu:
"Hepsinden alnımın akıyla çıktım. Bazı gurupların son umudu bu dava idi. Ben her zaman yüce Türk adaletine güvendim, diğerlerinde olduğu gibi bu konuda da en ufak bir endişem yoktu. Ben bu güne kadar hiç konuşmadım. Her zaman yargının sonunu bekledim. Doğru er ya da geç ortaya çıkıyor. Çünkü doğru bir tanedir, doğru birileri istiyor diye yanlış olmaz. Bizde yanlış yok."
Başkan Selahattin Keskin'in Avukatı Fatih Beder ise, yaptığı açıklamada, "Biz yargılamanın başından bu yana müvekkilimizin olayla ilgili en ufak bir kastının bulunmadığını ve isnat olunan suç unsurlarının müvekkil hakkında oluşmadığını biliyorduk. Bu nedenle de müvekkilin beraat edeceğinden en ufak bir şüphemiz olmadı" diye konuştu.
(GC-YHY-Y)

12.12.2012 19:42:22 TSI

Editör: Wan Haber