Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ünlü televizyoncu ve program yapımcısı Tayfun Talipoğlu ile İzmit merkezde bir araya geldi. Yağmur altında yapılan söyleşide Talipoğlu'na Kocaeli'nde yapılanları anlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Ben bu kente ve bu kentin halkına hizmet etmeye sevdalıyım. Ben Kocaeli'nin aşığıyım'' dedi.
Kocaeli'nin doğal güzelliklerinden ve yapılan hizmetlerden çok etkilendiğini her fırsatta dile getiren ünlü televizyoncu Tayfun Talipoğlu, Başkan Karaosmanoğlu ile İzmit sokaklarında bir araya geldi. Yapılan hizmetleri ilk ağızdan dinlemek için Başkan Karaosmanoğlu ile yağmur altında kentin sokaklarında yürüyen Talipoğlu, Kocaeli'nde yapılanlardan her yerde övgüyle söz ettiğini dile getirdi.
Türkiye'nin her karışını adım adım dolaşan ve en sonunda ''Ben de artık Kocaeliliyim'' diyecek kadar bu kenti çok seven Talipoğlu'nun sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'ne gelip, bu kentin suyunu içip, havasını soluyup, sıcak kanlı insanlarının sohbetine ortak olup da bu kente sevdalanmayan yoktur. Ben de doğup büyüdüğüm bu kente ve bu kent halkına sevdalıyım. Kocaeli'ne ve Kocaeli halkına aşkla, sevdayla, azim ve kararlılıkla hizmet ediyorum, etmeye de devam edeceğim. Kocaeli'ne hizmet etmek benim için gururdur'' ifadesini kullandı.
(MA-MA)

14.02.2013 12:10:53 TSI

Editör: Wan Haber