Peygamber Efendimizin doğduğu gecenin anısına bu akşam kutlanacak olan Mevlit Kandili nedeniyle bir açıklama yapan Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, hemşerileri başta olmak üzere tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini tebrik etti.
Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyayı şereflendirdiği bu geceyi mevlit kandili olarak kutlamanın mutluluğunu yaşadığımıza vurgu yapan Başkan Karahan, "Hemşerilerimin mübarek mevlit kandilini tebrik ediyorum. Bu gecenin başta ilçemize, ülkemize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
Mübarek Mevlit Kandilinin Simav başta olmak üzere tüm ülkemizde birlik ve beraberliğin artmasına vesile olması temennisinde bulunan Başkan Karahan, "Peygamberimizin ümmeti olmanın ve O'nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlit Kandili'nde bu sevgimizi daha da derinleştirip, yüreklerimizde yaşayarak bu geceyi idrak edeceğiz. Bir kez daha tüm halkımızın Mevlit Kandilini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
(MY-EFE)

23.01.2013 12:36:51 TSI

Editör: Wan Haber