Mesaisinin büyük bir bölümünü arazide veya halkın içinde geçirmeye özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Tepetarla Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleri ile de sohbet etti.
Kartepe İlçesi'nde altyapı eksikliği bulunan bölgelerde devam eden çalışmaları mercek altında tutan Başkan Şükrü Karabalık, mahalle gezileri kapsamında Tepetarla Mahallesi'nde de incelemelerde bulundu. Tepetarla Mahallesi Muhtarı Osman Öztürk ve mahalle sakinlerinin de eşlik ettiği incelemelerde, altyapı çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi için başkanın bu konuda girişimde bulunması istendi.
Başkan Karabalık da, çalışmalar nedeniyle yaşanan sıkıntıların sabırla karşılanmasını isterken, "Yapılan çalışma ortada. Haliyle bir takım aksamalar olacak. Bunları sabırla karşılamasını bilelim. Altyapı geçişi tamamlandığında tüm bu sıkıntılar unutulacak. Altyapı düzenlemeleri ardından start alacak üst yapı düzenlemeleri ve Kültür Evi projesi gibi yatırımlar mahallenin değerini artıracak çalışmalardan bazıları. Altyapı düzenlemesi yapan kurumla irtibata geçerek halkımı üzmeyecek bir şekilde hassasiyet gösteren çalışmalar yapmasını isteyeceğim" dedi.
(MA-MA)

14.02.2013 11:19:10 TSI

Editör: Wan Haber