Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz Dumlupınar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Dumlupınar Mahallesi Nur Çay Evi'nde gerçekleşen toplantıda; Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya geldi.
Sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantıda AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe binasının da yer aldığı bu mahalle halkı ile kendilerini daha yakın gördüğünü belirterek, "Mahalle ziyaretleri kapsamında bu akşamda sizlere konuk olmak istedik. Aynı mahallede oturan bizler birbirimizle daha yakından tanışmak sıkıntılarımızı paylaşmak ve dertleşmek istedik. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederim" dedi. Halkın beklentileri doğrultusunda gerçekleşen hizmetlerle ilgili memnuniyetinizi ve beklentilerinizi öğrenmek istemek amacıyla düzenledikleri bu ziyaretleri Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile düzenlediklerini belirten Kandaz, "Kartepe'de belediyenin günlük hizmetleri tam olarak yerine getirilmektedir. Alt ve üst yapı konusunda eksiklikleri biliyoruz. Kartepe olduktan sonra tüm mahallelerimizi eşit seviyeye getirmek için çalıştık ve çok şükür bunu sağladık. Tüm mahallelerimizi gezerek sizlerden bir takım bilgiler alarak meclis üyeleri ve diğer yetkililerden aldığımız bilgilerle sizlerinkini birleştirerek yol haritamızı belirlemek istiyoruz" dedi.
Kartepe'nin iyi yolda olduğunu ve her gün yeni hizmetler yapıldığına dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 2009 yılında göreve geldiğinde bölge halkı ile yaptığı sohbeti hatırlatarak, "O zamanlar mahallenin körlenmesinden endişe ediliyordu. Bugün geldiğimiz noktada bölgenin canlılığını hepimiz görüyoruz. Ulus Pazarı, Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Binası, Alikahya ve diğer bölgelere bağlantı yolları, ticari hareketliliği getiren bankalar ve iş yerleri ile gün geçtikçe bir hareketlilik yaşamaktayız. Bu da ilçemizin ve bölgemizin gördüğü rağbettendir" dedi. Zorluğu bilen ve ilçeyi tanıyan bir yerel yönetici olarak yeni projeler ürettiklerini ve bunların teker teker hayata geçirerek vaatlerin yerine gelmesi ile Kartepe'deki hizmet sağanağının artarak devam edeceğine dikkat çeken Başkan Karabalık, bölge halkının lokal konularla ilgili sorularını da yanıtladı.
(MA-MA)

12.02.2013 11:23:15 TSI

Editör: Wan Haber