Kocaeli Ardahan Posoflular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçede bir kültür mozaği oluşturduklarını dile getirdi.
Hamit Akbulut'un başkanlığını yaptığı Kocaeli Ardahan Posoflular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti. Dernek başkanı Akbulut beraberinde İsmail Karan, Muammer Eren, İkram Yanar ve Asker Gümüş ile birlikte gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Körfez İlçesi'nde geçen yıl hizmete aldıkları dernek binasının da içinde yer aldığı kültür merkezi ile il genelindeki hemşehrilerini tek çatı altında topladıklarını belirten Dernek Başkanı Akbulut, Belediye Başkanı Karabalık'a Ardahan yöresi el işlemeli bez bebek hediye etti.
Kocaeli Ardahan Posoflular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Hemşehri derneklerimizin ziyareti bizleri mutlu etmektedir. İlçemizde tüm hemşehrilerimizle birlik, beraberlik ve uyum içinde bir yaşam sergiliyoruz. Kartepe'de sergilediğimiz bu yaşam da hemşehrilerimizle çok güzel bir kültür mozaği oluşturduk. Farklı kültürlerin güzelliklerini harmanlayarak ortaya çıkan zenginlik hepimizin zenginliğidir" dedi.
(MA-MA)

08.01.2013 11:40:10 TSI

Editör: Wan Haber