Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, geçen hafta katıldığı Belediyeler Birliği toplantısı dönüşünde ilçede devam eden çalışmalarda gelinen noktayı yerinde görmek için hafta sonu mahalle mahalle sokak sokak gezdi.
Kartepe'de eksiklikleri yerinde görüp muhtarlardan ve bölge halkından talepleri dinleyerek halkın içinde olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, pazar günü de Fatih Mahallesi'nde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. Başkan Karabalık, Fatih Mahalle Muhtarı Necati Küçük ile birlikte mahalle genelinde devam eden üst yapı düzenlemelerinde gelinen noktayı yerinde inceledi. Muhtar Küçük ile birlikte sokak sokak yapılan ve yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karabalık, mahalle sakinlerinin taleplerini de tek tek dinledi.
Başkan Karabalık ve muhtar Küçük, mahalle genelinde parke ve bordür çalışması yapılan Güvercin, Kanarya, Kumluca, Serçe, Leylek, Muhabbet ve Aladağ Sokak'ı gezdi. Mahalle genelinde 7 sokak üzerinde 3500 metre kare parke yolu halkın kullanımına sunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a mahalle sakinleri adına teşekkür eden Muhtar Necati Küçük, "Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık'ın öncülüğünde, mahalle genelinde gerçekleştirilen üst yapı iyileştirmeleri ile sokaklarımız nakış nakış işlendi. Şık ve güvenli yollara kavuşmamızı sağlayan belediyemize mahalle sakinleri adına teşekkür ederim" dedi.
Başkan Karabalık, Fatih Mahallesi'ndeki incelemeleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet edip hatır sordu, çalışmalarla ilgili görüşlerini aldı. Mahalle sakinlerinden büyük ilgi gören Başkan Karabalık, "İlçe genelinde ekiplerimiz hummalı bir çalışma sergiliyor. Mahallenizde de belirlenen program dahilinde alt yapı eksikliği olmayan güzergahlarda yaptığımız düzenlemelerle sizleri kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmaktayız. Halkımızın beklentileri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.
(MA-MA)

28.01.2013 16:49:19 TSI

Editör: Wan Haber