Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, mahallelerde gerçekleştirdiği incelemelerine Bahçelievler Mahallesi'nde devam etti. Yatsı namazını Bahçelievler Mahallesi'ndeki camide kılan Başkan Karabalık, namaz çıkışı Mahalle Muhtarı Mustafa Gümrük ile cemaati selamladı. Esnaf ziyaretleri kapsamında Karabulut Ailesi'nin işlettiği markette alışveriş yapan vatandaşların da hatrını soran Başkan Karabalık, işletme sahibine de hayırlı işler temennisinde bulundu.
Muhtar Gümrük'ün taleplerini dinleyerek mahalleyi sokak sokak gezen Başkan Karabalık, belediye çalışmalarında kendilerine muhtarların rehberlik yaptığını belirterek, "Benim rehberim sizsiniz. Burada yapılması gerekenleri teknik personellerimizle hep birlikte görüşerek çözüme kavuşturalım ve halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını hep birlikte tespit ederek yerine getirelim. Bahçelievler Mahallesi'nde de güzel işler yaptık, güzel bir park yaparak halkımızın kullanımına sunduk. Nakış nakış işlenen yollarla halkımızı kışın çamurdan yazın tozdan kurtardık. Halkımızın huzur ve mutluluğu için belediye olarak her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.
Bahçelievler Mahallesi'ndeki inceleme ve temaslarını taziye evine gerçekleştirdiği ziyaretle sürdüren Başkan Karabalık ve Muhtar Gümrük, halkın acısına ve mutluluğuna ortak oldu. Başkan Karabalık daha sonra meclis üyesi Yusuf Özdemir ile birlikte geçirdikleri trafik kazası sonrası istirahat eden Konak Mahallesi'nde Mehmet Kanık ve Hürriyet Mahallesi'nde Cengiz Kaygısız'a geçmiş olsun ziyaretlerini gerçekleştirdi.
(MA-MA)

19.02.2013 14:18:05 TSI

Editör: Wan Haber