Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bu yılbaşı da geleneği bozmadı.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, personelinin yeni yılını kutladı. Belediyenin üç binasındaki personeli ile tek tek tokalaşan Başkan Karabağ, yeni yılın sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ederken, dört yıllık yeni bir belediye olarak, kısa zamanda büyük işler başarıldığını söyledi.
Başkan Hasan Karabağ, yeni bir belediye olarak önemli çalışmalar yaparak, birçok belediyeye örnek olduklarını anlatan Karabağ, "Bizim için sizler her zaman ön plandasınız ve önemlisiniz. Taşeron firma için yapılan ihalelerde birçok belediyede çalışanların maaşları düşerken, Bayraklı belediyesinde artıyor. Keşke daha fazla maaş verebilsek. Çalışanın hakkını vermezseniz verim alamazsınız. Biz bu anlayışla hizmet veriyoruz ve aynı şekilde de devam edeceğiz. Bu vesile ile sizlerin yeni yılını kutlar, hepimize huzur, sağlık, barış ve başarı getirmesini dilerim" dedi.
Başkan Karabağ dördüncü yılbaşında da geleneği bozmayarak akşam saatlerine bayraklının farklı mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.
Karabağ'ın ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde Vatani görevini yaptığı Kütahya'da trafik kazasında yaralananlara yardım etmek isterken meydana gelen trafik kazasında şehit olan 24 yaşındaki jandarma çavuş Uygar Yalçınkaya'nın annesi Zekiye Yalçınkaya'ya yaptı. Acı haberi alır almaz anne Zekeriye Yalçınkaya'nın yanında olan Başkan Karabağ yılbaşında da eşi Bahriye Karabağ ile tekrar ziyaret etti. Başsağlığı dileklerini tekrarlayan Başkan Karabağ, Manavkuyu Migros yanında bulunan parkın adını "Şehit er Uygar Yalçınkaya Parkı" olarak vermek istediklerini aileye söyledi. Yalçınkaya ailesi de şehitlerinin adının bir parkta yaşamasından dolayı mutlu olacaklarını dile getirdi.
Karabağ ikinci ziyaretini Soğukkuyu Mahallesi'nde Veteriner Hekim Sedat Murat'ın evine konuk oldu. Karabağ 27 yaşında yakalandığı bir kas hastalığı sonucu tekerlekli sandalyeye mâhkum olan Murat ile birlikte engellilerin Bayraklı ve çevre ilçelerde yaşadıkları ulaşım sıkıntıları üzerine sohbet etti. Başkan Sedat Murat'ın yaşadığı sıkıntıları en aza indirmek için Bayraklı'da gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.
Başkan Karabağ daha sonra Havuz Düğün Salonunda düzenlenen yılbaşı gecesine katıldı.
(EA-HD)

01.01.2013 11:23:47 TSI

Editör: Wan Haber