Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayraklı'nın farklı mahallelerindeki ev ziyaretlerine devam ediyor.
Ziyaretlerini kadınların kendi aralarında yaptıkları altın günlerine benzeten Karabağ bu hafta Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü fitness öğretmeni Zahide Güngör Çeçen'in evine misafir oldu. Bayraklı'nın farklı mahallelerinde ikamet eden kimisi ev hanımı kimisi memur bayanlarla sohbetin ana konusu Bayraklı oldu.
"BAYRAKLI BELEDİYESİ'YLE MUTLUYUZ"
Bornova'dan Bayraklı'ya bağlandıklarında protesto gösterilerine katıldıklarını, bağlanmak istemediklerini kaydeden ev hanımları "Bizleri kısa zamanda mahcup ettiniz. Park bahçe bakımı, temizlik işleriyle bu mahalleler şimdi daha güzel oldu. Kadınlar olarak size teşekkür ederiz" dedi.
"ÇALIŞMALARIMIZLA ÖVGÜ KAZANDIK"
Misafir olduğu ortamlarda ve sokakta karşılaştığı esnaf ve vatandaşlardan birçok kez bu düşünceleri duyduğunu dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Bizim hizmet anlayışımız eşitlikten yana. Bayraklı'nın her mahallesine aynı şekilde davrandık. Özellikle bu bölgedeki mahallelerimizde kilitli parke alt yapı, park bahçe yapımı ve var olanların bakımı, düzenlenmesi gibi birtakım işleri ivedilikle yaptık. En başta temizliğe büyük önem verdik. Kısa sürede vatandaşlarımızın bize karşı olan olumsuz bakışlarını pozitif yöne çevirdik. Sizler gibi bayanlarımız da bizim çalışmalarımızı duyurmada etkin rol aldı. Teşekkür ederim" diye konuştu.
(EA)

21.02.2013 13:56:08 TSI

Editör: Wan Haber