Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'li belediye başkanlarının aday belirleme aşamasında adaylıklarda değişme olmayacağını belirtti. Kamacı, kendisinin de üçüncü kez aday olduğunu açıkladı.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, 2014 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde CHP'nin belediye başkanlarını belirlemeden sıkıntı olmayacağını söyledi. Kamacı, kendisinin de 2014'te aday olduğunu belirterek "Aydın'da 12 ilçe belediye başkanımız mevcut; Bunların içerisinde 1 yada 2 belediye başkanımız aday olmayacağını öğrendik. Tabii bu öğrendiğimiz kişiler dışındakiler aday olacaktır. Bu adaylık sürecinde belediye başkanlarının performansları, anketler, eğilim yoklamaları ve diğer çalışmalar olacaktır ama ben şahsen adaylarda pek değişiklik olacağını sanmıyorum" dedi.
Başkan Kamacı yerel seçim sürecinde her partinin aday belirleme ve çalışmaları noktasında anketler yaptırdığını ve buna göre değerlendirmelerde bulunduğunu belirterek, bu tür çalışmaların her dönem yapıldığını hatırlattı.
(HÇ-MB-İK)

12.01.2013 14:00:20 TSI

Editör: Wan Haber