Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaf gezilerini sürdürüyor. Başkan Bayram Kızılay meydanındaki esnafları ziyaret etti sorunlarını dinledi. Başkan Bayram esnafın sorunlarını dikkate aldıklarını belirterek, "Belediye olarak her zaman esnafın yanındayız" dedi.
Başkanın esnafla buluşması devam ediyor. Başkan Bayram Kızılay meydanında bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Kızılay meydanının ticari açıdan önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken Başkan Bayram "Bu bölgeyi daha cazip hale getirilmesi için çalışma başlatıyoruz. Bu bölge ticaretin yoğun olduğu bölgelerimizden biridir. Dolayısıyla doğal bir canlılığı bulunuyor" dedi.
Esnaf gezilerinde önce esnafların bulunduğu bölgelerdeki sorunların ele alındığını ifade eden başkan Bayram "Sorunlarımızı elbet biliyoruz. Ancak, yerinde değerlendirmek daha önemlidir. Bunun için esnafların görüşünü alıyoruz. Esnaflarımızın sorunların çözümü konusunda önerileri de oluyor, bunu da değerlendiriyoruz. Belediye olarak her zaman esnafların yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bunun için de esnaflarımızla her zaman sıcak ve samimi ilişkiler içinde oluyoruz" diye konuştu.
(AY)

03.01.2013 15:30:40 TSI

Editör: Wan Haber