Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürü Suudi Arslan ve ilçe koordinatörü Fikret Türk, desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Akhisar Belediyesinin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürlüğüne büyük katkılarda bulunduğunu belirten Müdür Arslan, "Verem ve Savaş Dispanseri'nin boşalttığı eski yerin kurumumuza devri için öncelikle Belediye Meclis kararı alarak ve ardından buraya yapılacak tesisin projesini üstlenerek belediyemiz bizlere büyük destek sağlamıştır. Ayrıca bunların yanında iki evi bizlere karşılıksız olarak hibe etmesi sonucu, bu evlerde kimsesiz çocuklarımıza hizmet veriliyor. Eski PTT kreş binasının yine Belediye Başkanlığımız tarafından bizim teşkilatımıza tahsis edilmesi de bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Bunların katkılar sayesinde Akhisar'daki tüm hizmetlerin yerine getirilmesi konusunda belediyenin katkılarını kamuoyuna duyurmak ve bu vesileyle belediye başkanımıza da teşekkür ziyareti yapmak istedik" dedi.
Yapılan işlerin herkesin sorumluluğunda olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı da, "Akhisar'da yürütülen Sosyal Hizmetler açıkçası göğsümüzü kabartmaktadır. Biz hangi konuya şahit olursak olalım, burada üst düzey bir çalışma görüyoruz. Kendi içerisinde örnek bir çalışmadır. Öyle zannediyorum ki, bir çok il ve büyük ilçeden daha üst düzey çalışmalar yapılıyor. Katkımızın fazlasıyla işe yaradığını, yani bunun boşa gitmediğini görüyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.
(BG-ERG-Y)

16.01.2013 16:32:18 TSI

Editör: Wan Haber