Eskişehirspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal yaptığı açıklamada, ''Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanıyla atışmamız söz konusu olamaz'' dedi.
Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve İktisadi İşletmeler Asbaşkanı İlhan Abbas Arslan'ın annesi Nuvide Arslan'ın cenaze törenine katılan Başkan Ünal, cenaze namazı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile aralarına çıkan kavga haberlerini yalanlayan Ünal, ''Öyle bir yemek yedik. Çağlar Holding'in sahibi Yüksel Çağlar'ın davetlisi olarak Bodrum'daki yemeğe gittim. Birçok iş adamı da davetliydi yemeğe. Kavga söz konusu değil. Bazı şeyler abartılı yansıdı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanıyla atışmamız söz konusu olamaz. Türk futbolunda birlik, beraberlik, sevgiyi ve barışı kucaklamaya çalışan bir yapımız var. Haberler gerçeği yansıtmıyor'' dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Antalyaspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'un kupa şansını arttırdığını belirterek, ''İnşallah, maçı kazanmak istiyoruz. Antalyaspor'un yendiğimizde kupada şansızım artıyor. Kazanabileceğimiz bir maç. Kupada yarı finale kalacağız'' şeklinde konuştu.
Özgür Çek transferinin tamamlandığını söyleyen Başkan Halil Ünal, ''Özgür Çek transferi gerçekleşti. Özgür'ün Fenerbahçe'den bonservis alması uzadı. Özgür, şu anada kampta ve takımın yanında'' diye konuştu.
(GÖ-BÇ-S)

16.01.2013 15:36:26 TSI

Editör: Wan Haber