Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Babaeski'nin sadece Trakya'dadeğil Türkiye'de örnek teşkil edecek belediyelerin başında geldiğini söyledi.
Başkan Hacı yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak yapmış olduğu çalışmalar ile Kırklareli ilinde en başarılı belediye olmalarının sadece bir başlangıç olduğunu belirterek;
"Devam eden yeni su deposu, yeni su kuyularımız ilçemiz su şebekesinin ve izale hattının yenilenmesi, Babaeski'mizin kanalizasyon altyapısının değiştirilmesi, Adil Onat Caddesi, hal dükkânları, atık su arıtma tesisi, enteraktif belediyecilik ile 7 gün 24 saat kesintisiz belediye hizmetleri, evlere ücretsiz kuaför hizmeti, okullarımız hayat buluyor projesi ile Kırklareli ilinde en başarılı belediye olmamız sadece bir başlangıç.
"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
Bizler hiçbir zaman laf üretmedik, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, halkımıza kapılarımızı sonuna kadar açtık. Gelin Babaeski'mizi birlikte yönetelim, Babaeski'miz için birlikte projeler üretelim dedik. Bu felsefimizden asla ödün vermeyeceğiz. Babaeski'miz için ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın desteği, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz çalışmalar sonucunda Babaeski'miz sadece Trakya'da değil Ülkemizde örnek teşkil edecek belediyelerin, ilçelerin başında gelecektir" dedi.
(ŞG)

29.12.2012 12:28:57 TSI

Editör: Wan Haber