Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri ile yemekte bir araya geldi.
Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, Trabzon Belediyesi Meclis üyesi Halil İbrahim Demirtaş ve meclis üyelerinin katıldığı yemekte konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, gençlerden, kendilerine güvenmelerini ve bunun yanında çok çalışmaları isteğinde bulundu. Gümrükçüoğlu, "Sizlere öncelikli tavsiyem kendinize güveneceksiniz. Çok çalışacaksınız. Kim istikrarlı ise kim sebatkar ise başarıya daha kolay ulaşır" ifadelerini kullandı.
Yabancı dil öğrenmenin önemine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, "İmkânlarınız her geçen gün artıyor. Yabancı dil çok önemli. Bu nedenle sizler en az bir yabancı dil öğrenmelisiniz. Mümkünse bunu iki veya üçe çıkarmalısınız. Bu sayede dünyaya açılma imkânını elde edersiniz. Yabancı dil sayesinde ülkemiz coğrafyası iş bulma ve işveren olma fırsatına ulaşırsınız" diye konuştu.
Gençlerin, her zaman öncelikleri olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Sizlerle geçirdiğimiz zaman en mutlu olduğumuz, en sevinçli olduğumuz zamanlardır. Çünkü gençlerimiz dünyanın ve insanlığın geleceğidir. Milletimizin de geleceğisiniz. Gelecek sizlersiniz. Bana göre sizler seçilmiş insanlarsınız. Bizim gönlümüzde sizlerin kıymeti çok büyük" dedi.
Gençlerin Büyükşehir konusundaki sorularını da cevaplayan Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehirle birlikte kentimizin en ücra köşesinde dâhil hizmetin gitmediği bir metre kare alan kalmayacak. Kişi başına harcanacak para yüzde kırk artacak. İmar bütünlüğü sağlanacak. Kaynaklar daha verimli kullanılacak. Kısaca büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak" şeklinde konuştu.
Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun da bugüne kadar yaptıkları her türlü faaliyette büyük desteklerini gördükleri Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Bizlere iyi imkânlar sundu. Biz de gerek ulusal, gerekse uluslararası birçok etkinlik gerçekleştirdik. Birçok sosyal. Kültür, sanat ve spor etkinliğine imza attık. Faaliyetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir" dedi.
(BK-ÖS-Y)

28.01.2013 12:15:43 TSI

Editör: Wan Haber