Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulunarak esnafın sorunlarını dinledi.
Meclis üyesi Seyfullah Kınalı, Trabzon Belediyesi eski Başkanı Niyazi Sürmen ve sanayi esnafı temsilcileriyle birlikte saniye sitesinde incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, sanayi sitesin içerisindeki otopark sorunun çözümü, kaldırım işgalleri ve sosyal alanların geliştirilmesi için esnaf ile birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu sanayi sitelerinin şehirlerin aynası olduğunu vurgulayarak, "Bu nedenle sanayi sitelerimizi kentimize yakışır bir hale getirmek için esnafımızın isteklerini de dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi Sitesindeki içerisinde gelişigüzel bırakılan hurda araçları kaldırdık. Bu çalışmamızı bundan sonra da sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Sanayi esnafının eksikliklerin giderilmesi yönündeki noktalarda bizzat incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Biz herkesin görüşüne, önerisine açığız. Sorunları birlikte ele alarak çözümlenmesi gayreti içindeyiz. Sanayi sitesi esnafımızın sorunlarına da birlikte çözüm bularak buradaki esnafımızı rahatlatma noktasında çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" dedi.
Başkan Gümrükçüoğlu'nun sitelerini zaman zaman ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden sanayi esnafı ise "Başkanımız sitemizi ziyaret ederek sorun ve önerilerimizi dinliyor. Daha önceki ziyaretlerde dile getirdiğimiz isteklerimizin büyük bir bölümü belediyemiz tarafından çözüme kavuşturuldu. Özellikle sanayi çevresindeki hurda araçları kaldırılması, sanayinin kanalizasyon sisteminin iyileştirilmesi, temizlik konusundaki isteklerimizi yerine getiren Başkan'ımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
(BK-ÖS-Y)

12.02.2013 11:07:28 TSI

Editör: Wan Haber